Nibe Frånluftsvärmepump i Umeå

Vi installerar Nibe frånluftsvärmepump i hela Umeå

Vi på Norrtech kan frånluftsvärmepumpar och vi installerar och säljer pumpar från Nibe.

I ett hus byggt 1980 eller senare är den vanligaste, enklaste och mest lönsamma lösningen för uppvärmning och varmvatten att installera en frånluftsvärmepump. Enkelt beskrivet återanvänder den energin från den varma inomhusluften innan den lämnar huset genom ventilationssystemet.

Med frånluftsvärmepump från NIBE betalar du bara hälften för uppvärmning och varmvatten, eller t o m ännu mindre, jämfört med en konventionell elpanna med mekanisk frånlufts­ventilation. Resten är gratis. Det här är dessutom en perfekt lösning vid nybyggnation upp till ca 200 m2.

Vi säljer och installerar frånluftsvärmepump i hela Umeå samt intilliggande kommuner så som Robertsfors, Vännäs, Nordmaling, Bjurholm och Vindeln

Nedan ser ni några av våra modeller från Nibe. Kontakta oss nedan för rådgivning kring vilken pump som passar ert hus bäst

NIBE F750 frånluftvärmepump i Umeå

NIBE F750

NIBE F750 är en värmepump av den nya generationen. Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även för utbytesmarknaden. Passar för hus upp till 200 m² med vattenburen radiatorkrets eller golvvärme.

NIBE F730

NIBE F730 är en värmepump av den nya generationen. Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även utmärkt för utbytesmarknaden. Passar för hus upp till 200 m² med vattenburen radiatorkrets eller golvvärme.

NIBE F370

Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Pumpen är lämplig för hus mellan 80 – 200 m².